Η Ιωάννα Τούνη λίγες ημέρες μετά την επέμβαση στη μύτη της, αφαίρεσε τον γύψο, όπως αποκάλυψε το νέο της βίντεο στο Tik Tok…

Ο James με στοχοποιεί όλη την ώρα, δεν ξέρω τι καημός είναι αυτός, με έχει κουράσει είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια των κόκκινων.

Δείτε το video

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της στην Τοσκάνη δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στα instagram.

Δείτε τις εικόνες:

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι κατέκτησε άλλη μία πρωτιά, σημειώνοντας 15,3% στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 4,2 μονάδες.

Κάθε μεσημέρι στις 15:00, με το «Rouk Zouk» έπαιξαν τόσο οι άνδρες όσο και για τις γυναίκες, χαρίζοντας σχεδόν σε όλα τα ηλικιακά κοινά υψηλά ποσοστά και πρωτιές στον πίνακα τηλεθέασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια «χτύπησε» 21,1%, στους άνδρες ηλικίας 25-44 , ενώ στις γυναίκες 18-24 η τηλεθέαση άγγιξε το 19,8%.

Με ανανεωμένα παιχνίδια, επικές κόντρες και μοναδικές παρέες το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι συνεχίζει να προσφέρει για άλλη μια χρονιά μια απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές συναντήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Η μπλε ομάδα ήταν η ηττημένη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Έτσι, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου Survivor της Δευτέρας, οι Διάσημοι παρακολουθούσαν τους Μαχητές να αποφασίζουν για τον υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός πριν ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Η Μαριλίνα αναδείχθηκε ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

«Το περίμενα! Είμαι έτοιμη να μονομαχήσω», δήλωσε η Μαριλίνα, η οποία συγκέντρωσε 11 ψήφους έναντι μόλις δύο που απέσπασε ο δεύτερος υποψήφιος, Τζέιμς Καφετζής.

Από την Δευτέρα 3 Μαρτίου και κάθε μέρα, 12:00 με 14:00, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα κάνει εκπομπή στο Κανάλι 1 90.4.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Ο άνθρωπος που δημιούργησε 4 μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ξεκινάει την Δευτέρα 4 Μάρτη νέα εκπομπή στο Κανάλι 1 90.4, στις 12.00 με 14.00 κάθε Δευτέρα μέχρι Παρασκευή! Η εκπομπή θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με την, υψηλής ακροαματικότητας, 22ετη του πορεία στο ραδιόφωνο μέσα στις νέες συνθήκες και συνήθειες.

Πολλή μουσική με σκοπό την δημιουργία μιας όμορφης διάθεσης και σχόλια επί παντός επιστητού που απασχολεί τη δημοσιότητα. Πολιτική, τηλεόραση, μπάλα, μπάσκετ, καθημερινό lifestyle με προτάσεις, χιούμορ και αποδραματικοποίηση των γεγονότων που φαίνονται σοβαρά αλλά «σηκώνουν» χιούμορ και σαρκασμό. Και με σκωπτικό τρόπο σε εκείνα τα social media που πάνε να μας …«σαλέψουν»!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, το κορυφαίο μουσικό σόου, το J2US που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και στο 3ο live σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 19,3%.

Οι φαντασμαγορικές εμφανίσεις των συμμετεχόντων κράτησαν τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας στις ηλικίες 18-54 μέσο όρο 10,2% -φθάνοντας σε τέταρτο το 16,1%-, και στο σύνολο του κοινού μέσο όρο 10,8% -φτάνοντας σε τέταρτο το 19,3%-, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι του Σαββατόβραδου ξεχώρισε  στα κοινά 25-44 ετών, καταγράφοντας μέσο όρο 13,1%, και φτάνοντας στους άντρες σε τέταρτο το 24,8%.

Το hashtag #j2us ήταν για μια ακόμα φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Χ (Twitter) με σχεδόν 8.000 tweets.

Τραγουδώντας “I am λαϊκός singer”, μια παραλλαγη από το τραγούδι “Σαν Μπλουζάκι” έκανε τη θεαματική έναρξη της βραδιάς ο μοναδικός showman Νίκος Κοκλώνης ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές. «Έχω εκπλήξεις που θα σας κάνουν να τρελαθείτε», υποσχέθηκε.

Τα 18 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο stage, σε απαιτητικά acts με εντυπωσιακά εφέ και augmented reality στοιχεία, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. Η αγαπημένη κριτική επιτροπή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή βαθμολόγησαν τις επιδόσεις τους, ενώ το κοινό ψήφισε τους δικούς του αγαπημένους μέσω κλήσεων, sms και της πλατφόρμας justvote.gr.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή την Τζένη Κατσίγιαννη, την “πριγκίπισσα” του δημοτικού τραγουδιού, που μας είχε συστηθεί ως coach σε προηγούμενο κύκλο του σόου και χθες επέστρεψε στο J2US για να βάλει φωτιά στο Σαββατόβραδο με τις επιτυχίες της, κλείνοντας με το hit της Daba Duba.

Στα highlights της βραδιάς ήταν το τραγούδι – έκπληξη του Σωτήρη με τον Φειδία. Ένα τραγούδι που είχαν γράψει όσο ήταν στο Fame Story και το παρουσίασαν για πρώτη φορά στο J2US.

Μια από τις ξεχωριστές και αυθόρμητες στιγμές του αγαπημένου πάρτι του Σαββατόβραδου ήταν όταν ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τον Τριαντάφυλλο, που βρισκόταν στο κοινό, να ανέβει στο stage και να… σπάσει τα ρολόγια, ανεβάζοντας το κέφι.

Το συναρπαστικό 3ο Live του J2US ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της αποχώρησης. Μη θέλοντας να παρατείνει άλλο την αγωνία, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το ζευγάρι που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το 4ο Live είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, για όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππο Τσαγκρίδη…

Ο Κωνσταντίνος Αλετράς «τίναξε τη μπάνκα» του Μονομάχου κερδίζοντας 44.694 ευρώ…

Τον αγαπημένο ηθοποιό Ρένο Ρώτα, τον «Σωτήρη» από την κωμική σειρά του Star «Στα Σύνορα», φιλοξενεί ο Κώστας Στεφανής στο καινούργιο επεισόδιο του TractioN!

Καθώς οδηγεί το εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολυτάλαντο Ηyundai i20, ο Ρένος Ρώτας παραδίδει… σεμινάριο ηρεμίας, αυτοπειθαρχίας και ευγένειας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για εκνευρισμούς και φιλονικίες στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού. Όπως εξηγεί στον Κώστα Στεφανή, το να μένεις… ζεν και να αποφεύγεις τις εντάσεις είναι η καλύτερη τακτική για να μείνεις ασφαλής, στις απρόβλεπτες συνθήκες της καθημερινής κυκλοφορίας.

Ο Ρένος κατάγεται από μια οικογένεια διαπρεπών διανοουμένων και ανθρώπων της τέχνης, οπότε «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά», έστω και εάν για τον ίδιο παραμένει ένα αίνιγμα το πώς επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική.Η  συζήτηση με τον Κώστα Στεφανή, στο σαλόνι του Hyundai i20, εστιάζεται στη σχέση του Ρένου με την οδήγηση, τα ταξίδια και τα μηχανοκίνητα. 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

MIKI BIASION RALLY RACING MEETING: Σε μια αποκλειστικότητα του TractioN για την Ελλάδα και ειδικά για τους λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου, ο Κώστας Στεφανής και η Ινώ Στεφανή ταξιδεύουν στη Βόρεια Ιταλία για έναν σπουδαίο θεσμό, σύγχρονο, αλλά και νοσταλγικό ταυτόχρονα, το Miki Biasion Rally Racing Meeting! Οι συνεργάτες της εκπομπής συναντούν τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι, Miki Biasion σε ρόλο φιλόξενου οικοδεσπότη, ο οποίος μας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο των υπέροχων αγωνιστικών αυτοκινήτων περασμένων πλην αξέχαστων εποχών. Σε ρόλο πρωταγωνιστή, εκτός από τις τετράτροχες… «θεότητες», εμφανίζεται επίσης μια μεγάλη συντροφιά από προσωπικότητες, που κατά το παρελθόν μεσουράνησαν στη διεθνή αγωνιστική σκηνή. Όλοι φίλοι της Ελλάδας, αλλά και της εκπομπής, λόγω κοινής… θητείας με τον Κώστα Στεφανή στα τιμημένα χώματα του Ράλι Ακρόπολις και όχι μόνο!

Φόρμα επικοινωνίας